Anyád Tyúkja

...és a Kakasa

Duplán lesz lányos apuka Zuckerberg

2017. március 10. 13:26 - winninger jolán

Özönlenek a "lájkok" a Facebook apjának, Mark Zuckerber legújabb bejegyzésére. Nemrég posztolta ugyanis, hogy újra babát várnak feleségéve, dr Priscilla Chan-el, ráadásul újra lányuk lesz.

aty1_12.jpg

Zuckerberg és gyermekorvos neje alig akarták elhinni, hogy újra gyermekük lesz, egyáltalán nem voltak biztosak  ugyanis abban, hogy  sikerül összehozniuk egy újabb facebook-babát. A pár, akiknek már van egy 15 hónapos lányuk, Maxima, először azért izgult, hogy egészséges legyen a baba, azután pedig azért, hogy újra kislány legyen. Egyelőre úgy néz ki, hogy mindkettő kívánságuk teljesült.

Zuckerberg két lánytestvére van, akikről így nyilatkozott: " Nemcsak a nővéreim, de a legjobb barátaim is voltak."

A Facebook alapítója úgy érzi, sokat köszönhet a nőknek, szerinte sokkal jobb emberekké válunk  a minket körül vevő erős nőktől.

forrás:www.people.com

fotó: www.news.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyadtyukja.blog.hu/api/trackback/id/tr9912327269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása