Anyád Tyúkja

...és a Kakasa

Cumisüvegek trendi anyáknak

2017. március 02. 11:25 - winninger jolán

A gyerekek és az anyaság köré épült iparág kiapadhatatlan, különösen azoknál a dolgoknál, amelyeket mindenképpen meg kell vennünk. És bár mindig, mindent meg lehet úszni sokkal olcsóbban, mint ahogyan azt megpróbálják elhitetni velünk, van a babapiacnak egy olyan oldala, mint az autóknál a Porsche. Cumisüvegből például a legelhivatottabb szoptatós anyánál is becsúszik legalább egy és egyáltalán nem mindegy, hogy milyen üvegből iszik az arany gyermek. Megy-e cucc a babakocsihoz, a pelenkázótáskához, a gyerek szeméhez, a harisnyánkhoz és a Szent István Park arculatához. És persze a kor szelleméhez.

Design és okos cumisüvegek trendi babáknak.

aty1_3.jpg

 

1, Iiamo

aty2_2.jpg

Nemcsak okostelefonok, de okos cumisüvegek is vannak már, amelyek természetesen kinézetre is olyanok, mintha egy űrhajóból pottyantak volna ki. Az Iiamo cumisüveget Karim Rashid designer tervezte, mely visszafogott eleganciájával elérte, hogy legszívesebben mi is meghúznánk. Egyedülálló fűtési rendszere van, eldobható fűtő patronnal, amely segítségével négy perc alatt 37 fokra melegíthetjük az üveg tartalmát.

foto: pinterest.com

 2, Baby Gigl

aty5_3.jpg

Ez a cumisüveg már tényleg sokkal okosabb, mint mi, vagyis a tartó szerkezete, mert folyamatosan kontrollálja, hogyan etessük a babát. A megfelelő szögben tartva a cumisüveg (tartó) alja zölden világít, kitérve a biztonságos sávból pedig pirosan,megelőzve a felesleges levegőnyelést. És még nincs vége, figyeli, hogy mennyit és milyen gyorsan eszik a gyerek, hát mi ez ahhoz képest, amikor még csak a mérleggel űztük őrületbe magunkat! De tovább megyünk, az adatokat kielemezhetjük, sőt, továbbíthatjuk anya, vagy apa telefonjára, hogy ők is képben legyenek, hogyan etette meg a nagyi az egy szem unokát.

fotó: www.slowcontrol.com, indiego.com

3, Mimijumi

aty3_3.jpg

Végre egy cumisüveg, ami leginkább az anyára akar hasonlítani, a cumi felső része ugyanis egészen olyan, mint egy mell. Kialakításának köszönhetően segít a szoptatás és az üvegből való etetés nehézségének áthidalásában, vagy folytonosságában, ugyanis mellre helyezhető. Persze a gyerek meg ritkán átverhető...

fotó: mamabay online  

+1,  Adiri NxGen

aty8_2.jpg

Ezt pedig csak úgy, mert annyira egyszerű, letisztult és természetes. Semmi extra funkció, kialakításában ez is olyan, mint az anyamell. BPA mentes, nagyon könnyen tisztítható, mert az üveget alulról lehet "nyitni", így sokkal nagyobb helyen férünk a belsejéhez, mint a hagyományos üvegeknél. A cumi részén a szirom-szelep úgy van kialakítva, hogy minél kevesebb levegőt nyeljen a baba.

foto:adiri.com

forrás: www.adiri.com; www.iiamo.com; www.slowcontrol.com; www.mimijumi.com

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyadtyukja.blog.hu/api/trackback/id/tr612305677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása